AlfaBeTi i daShuRiS

A -E don me zemër.!
B -Besnik/e ësht.!
C -Bukurosh/e ësht.!
D- Dëshiron me fol me ty.!
DH -Nuk te tradhton.!
E- Cmendet kur të shef por nuk të tregon.!
Ë- Han e   pin veç   për ty mendon.!
F- I pelqen sjellja e juaj.!
G- Të ruan vetem ty.!
GJ -I pelqen stili i juaj.!
H- Ka deshir met ndegju kur fol.!
I- Mendon me kalu me ty.!
J -Eshte Xheloz/e.!
K- Nuk dëshiron me kalu pa te njohur.!
L- Njeri shum i ndershëm dhe serioz /e.!
M -Qan kur nuk del ne takim.!
N- Rrin i /e vetmuar dhe mendon për ty.!
NJ- Seriozisht e bën të lumtur.!
O- Te lyp por nuk të gjen.!
P-   I pelqejn syt edhe   buzët e tua.!
L -Të thot stë dua por çmendet pas teje.!
LL- Orën e harron kur del në takim.!
Q -Të ndjek mbrapa.!
R -Të lyp në çdo an po stë gjen dot.!
RR -Seriozisht të don.!
S -Ka dëshir Të Ket  fotogarfin tënde.!
SH- Dëshiron Tët Në Qetsi.!
T -Të pelqen trupi i saj/tij
TH -Ty të bën shum te lumtur.!
U- Ti   edon por nuk ja tregon.!
V -Ne shkoll të ka pa por nuk flet me ty.!
X -Ty të pëlqen të folurit dhe qeshurit e saj/ tij.!
XH -Do Keni Lumturi gjat jetes.!
Y- Ti më tepër e ëndërron.!
Z- Gjithmon i interson për ty.! 
ZH -Nuk beson sa shum të don....

JLuTeM BeJeNShaRe!

Bookmark and Share

Search site

WwW.ToPoJaN1.WeBnoDe.CoM Me Ne NuK JeNi VeTeM.. PuNuaR nGa BLeRo.!

Bookmark and Share

| ToPoJaNi | Blero | KuKeSi | Dashuria! | Poezi Per Gurbetin! | PoeZi Te Ndryshme! | Poezi Per Vitet Shkollore! | Xhelozia | PoeZi Per Qytetet e Shqiperis | Alfabeti i Dashuris | Akrepat e Ores | C'far Duan Femrat? | Thenie Dashurie | Poezi Kushtuar 1 Tradhtares! | Poezi Per Nenen | Muzik | Poezi per Greket | Poezi Per Deputetet | Poezi Me T'futme | Havzi Nela