FJaL Te UrTa HuMoRiSTiKe!

Trimi i mirë me shoqe shumë!

Mos i shiko gunën, shikoji kuletën!

Fshati që duket, ka drita!

Duaje atdheun si Donika Skëndebeun!

Burrit sipas punës jepi hesapin* gruas sipas punës
jepi ******!

Burri që ështe burrë, bën 1 litër shurrë!

Burri që është burrë, i var *oqet në mur, dhe i godet
me gur!

Burrit që është burrë, nuk i shkrefet kurrë!

Dielli i mirë duket që në mëngjes, dita e dhime duket n'darkë!

I jep dorën, të merr orën!

Qyli është nëna e të gjitha të këqijave, por si nënë duhet respektuar!

Qingji i urtë pi ilaçet!

Qentë le të lehin, ti futja vrapit!

Mendja e shëndoshë do kokë të madhe!

Kur s'ke pulën, do hash ktë timin!

Delja që ndahet nga kopeja është individualiste!

Feja e shqiptarit është pasuria!

Punën e sotme dërgoja stafit lokal për nesër!

Në rrezik e në nevojë, seicili për hesap të vetë!

Bukë e kripë e zemër! Benz, RedBull dhe femër!

JLuTeM BeJeNShaRe!

Bookmark and Share

Shkruaj Dhe Ti Nje FJaL Te UrTa HuMoRiSTiKe!!

No comments found.

Search site

WwW.ToPoJaN1.WeBnoDe.CoM Me Ne NuK JeNi VeTeM.. PuNuaR nGa BLeRo.!

Bookmark and Share

| ToPoJaNi | Blero | KuKeSi | Dashuria! | Poezi Per Gurbetin! | PoeZi Te Ndryshme! | Poezi Per Vitet Shkollore! | Xhelozia | PoeZi Per Qytetet e Shqiperis | Alfabeti i Dashuris | Akrepat e Ores | C'far Duan Femrat? | Thenie Dashurie | Poezi Kushtuar 1 Tradhtares! | Poezi Per Nenen | Muzik | Poezi per Greket | Poezi Per Deputetet | Poezi Me T'futme | Havzi Nela