PoeZi

23/03/2010 10:02

Sa Më VoNë, aQ Më Keq,

BëNu e UrT e Jo Si Dreç,
Mirë e KeQ Kshu Është 
Kjo BoT, PloT Me DhimBje 
e Me LoT..!!!

Ti, MunD Ta BëSh Të MiRë,
Me DaShuRi Dhe Me DëShirë,
ShënDrro LoTëT Në LumTuRi,
DoT GjeSh FaT e LumTuRi..!!


By: BLeRo
__________________________________________________
NuK Ka nGeL BorXh Pa u Kthy Ja Me PaRe Ja Me Kry |

 

 

 

Back

Search site

WwW.ToPoJaN1.WeBnoDe.CoM Me Ne NuK JeNi VeTeM.. PuNuaR nGa BLeRo.!

Bookmark and Share

| ToPoJaNi | Blero | KuKeSi | Dashuria! | Poezi Per Gurbetin! | PoeZi Te Ndryshme! | Poezi Per Vitet Shkollore! | Xhelozia | PoeZi Per Qytetet e Shqiperis | Alfabeti i Dashuris | Akrepat e Ores | C'far Duan Femrat? | Thenie Dashurie | Poezi Kushtuar 1 Tradhtares! | Poezi Per Nenen | Muzik | Poezi per Greket | Poezi Per Deputetet | Poezi Me T'futme | Havzi Nela