Kurani

Kurani

Me fjalët e tua
Nuk ndjehem vetëm,
Atje shpirti im, ndjen qetësi.
Ç’do rrahje e Zemrës Tënde,
Për mua është avantash,
i jetës sime, për mua një Ëngjëll je Ti.
Në botën Tënde, gjej vetvetën
Kur Ti del në rrugë, neve na lajmëron,
Se ç’është dashuria për Zotin.
Sa e mrekullueshme është bota jote,
Sa i mistershëm është emri Yt?!
Me fjalët e tua si me magji,
Larg nga botë e egër, mua më çon.
6 – gërma janë ato që mua më mbron,
Po, po Ky është KUR’ANI ( Famëlartë).
Pranë Teje zbulova,
Mirëqënien, Respektin, Zgjuarsinë, Mirëkuptimin, Dashurinë ndaj Zotit.
Falë Teje unë njoha Allahun .
Kur Ti punon dhe unë të ndihmoj,
Me zërin Tënd,
Mua më udhëzon të mirën nga e keqja.
Ti largon heshtjën dhe frikën,
Dhe më mëson të vërtetën,
S’kam shumë që të njoh,
Por e di që më gjindesh pranë meje.
Je zemër që rreh për Njerëzimin..!
O hapësirë qiellore me emrin KUR’AN..,
O ëndërr pa fund, pa anë, pa mbarim…,
O sy që përlotesh nga një hidhërim,
Më prit se po vij dhe unë me Ty.
Më duaj se të fala gjithë shpirtin tim,
Më duaj se të fala unin tim.
Më lumturojnë fjalët, që prehen mbi Ty,
Më lumturojnë ndenjat, që shkrihen tek Ty.
Qofshë përher përgëzues, i zemrave tona O I SHENJTI KUR’AN.

Search site

WwW.ToPoJaN1.WeBnoDe.CoM Me Ne NuK JeNi VeTeM.. PuNuaR nGa BLeRo.!

Bookmark and Share

| ToPoJaNi | Blero | KuKeSi | Dashuria! | Poezi Per Gurbetin! | PoeZi Te Ndryshme! | Poezi Per Vitet Shkollore! | Xhelozia | PoeZi Per Qytetet e Shqiperis | Alfabeti i Dashuris | Akrepat e Ores | C'far Duan Femrat? | Thenie Dashurie | Poezi Kushtuar 1 Tradhtares! | Poezi Per Nenen | Muzik | Poezi per Greket | Poezi Per Deputetet | Poezi Me T'futme | Havzi Nela