Jam Shqiptar e Kosovar!

Jam Shqiptar e Kosovar!

 Jam Shqiptae Kosovar 

Zot e krenar Zot e bujar
Mbi kete Dhe q'e kam si fe 
E permbi fe e kam vatan!
E kam atdhe!

Une jam ketu nga moti kur vete Zoti
E beri fushen fushe e malin mal.

Sa mban e gjitha Shqeheri,
Ish Iliri!

Kur nga nje det ne tjetrin det
Isha Zot Vete!

Search site

WwW.ToPoJaN1.WeBnoDe.CoM Me Ne NuK JeNi VeTeM.. PuNuaR nGa BLeRo.!

Bookmark and Share

| ToPoJaNi | Blero | KuKeSi | Dashuria! | Poezi Per Gurbetin! | PoeZi Te Ndryshme! | Poezi Per Vitet Shkollore! | Xhelozia | PoeZi Per Qytetet e Shqiperis | Alfabeti i Dashuris | Akrepat e Ores | C'far Duan Femrat? | Thenie Dashurie | Poezi Kushtuar 1 Tradhtares! | Poezi Per Nenen | Muzik | Poezi per Greket | Poezi Per Deputetet | Poezi Me T'futme | Havzi Nela