Albert B Karaxha : Kur Te Martohesh!

Albert B Karaxha : Kur Te Martohesh!

» PoeTi AlberT KaRaXha «

Në martesen tende
Thirrëm e dashur
Unë do të bëj gjithcka
Vetëm për të ardhur

Se dua t’shikoj 
Se me sa pasion e puth atë
Ta kuptoj që tani
Mua s’më don më 

Ta dish se ditën e dasmës tënde
Unë do të vdes
Dije se edhe n’varr i vdekur
Do të dua dhe do të pres

Që tani po ta le amanetin tim
Kur të bëhesh me djal veri emrin tim
Që atje ku te jem 
T’më falësh pak gëzim

Dhe kur djali të rritet
Eja te varri t’më takosh
Amanet ta lej 
Për mua ti tregosh

Tregoi pse kam vdekur 
Dhe pse jam nën dhe
Tregoi për takimet tona 
Dhe për puthjet që m’dhurove

Nëse do t’vij për të qarë
Derdhi lotët mbi varr
Se do jen për mua 
Si puthja ime e parë

Nëse djali të pyet
Mami kte c’far e kishe?
Thuaji i dashuruar 
Pas meje ishte

Nëse t’pyet a të donte
T’lutem thuaji të vërtetën
Thuaji që për ty
Jepja dhe jetën

Nëse të pyet në m’ke dasht
T’lutem thuaji të vërtetën
Thuaji që për ty
Jepja dhe jetën

Nëse t’pyet në m’ke dasht
T’lutem mos i thuaj po
Se vec unë të doja 
E ti jooo..

E nëse të pyet,
Pse i ke vën emrin tim
Thuaji që vetëm 
Të mos kishte fatin tim...

Search site

WwW.ToPoJaN1.WeBnoDe.CoM Me Ne NuK JeNi VeTeM.. PuNuaR nGa BLeRo.!

Bookmark and Share

| ToPoJaNi | Blero | KuKeSi | Dashuria! | Poezi Per Gurbetin! | PoeZi Te Ndryshme! | Poezi Per Vitet Shkollore! | Xhelozia | PoeZi Per Qytetet e Shqiperis | Alfabeti i Dashuris | Akrepat e Ores | C'far Duan Femrat? | Thenie Dashurie | Poezi Kushtuar 1 Tradhtares! | Poezi Per Nenen | Muzik | Poezi per Greket | Poezi Per Deputetet | Poezi Me T'futme | Havzi Nela