Jam Krenar Qe Jam Shqipetar!

Jam Shqiptar e Kosovar!

Jam Shqiptar e Kosovar!
 Jam Shqiptar e Kosovar  Zot e krenar Zot e bujar Mbi kete Dhe q'e kam si fe  E permbi fe e kam vatan! E kam atdhe! Une jam ketu nga moti kur vete Zoti E beri fushen fushe e malin...
>>

Search site

WwW.ToPoJaN1.WeBnoDe.CoM Me Ne NuK JeNi VeTeM.. PuNuaR nGa BLeRo.!

Bookmark and Share

| ToPoJaNi | Blero | KuKeSi | Dashuria! | Poezi Per Gurbetin! | PoeZi Te Ndryshme! | Poezi Per Vitet Shkollore! | Xhelozia | PoeZi Per Qytetet e Shqiperis | Alfabeti i Dashuris | Akrepat e Ores | C'far Duan Femrat? | Thenie Dashurie | Poezi Kushtuar 1 Tradhtares! | Poezi Per Nenen | Muzik | Poezi per Greket | Poezi Per Deputetet | Poezi Me T'futme | Havzi Nela