Article archive

“Shqipëria e madhe do të destabilizojë Ballkanin”

03/12/2010 12:51
TIRANE-Lufta a Kosovës në 1999 dhe mundësia e krijimit të një Shqipërie të Madhe duke se e ka nervozuar tej mase Athinën zyrtare. Kjo bëhet e ditur sipas një raporti të Kongresit amerikan, të publikuar së fundmi edhe në Wikileaks, ben te ditur sot e perditshmja Gazeta Shqiptare. Raporti i hartuar...
>>

PoeZi

23/03/2010 10:02
Sa Më VoNë, aQ Më Keq, BëNu e UrT e Jo Si Dreç, Mirë e KeQ Kshu Është  Kjo BoT, PloT Me DhimBje  e Me LoT..!!! Ti, MunD Ta BëSh Të MiRë, Me DaShuRi Dhe Me DëShirë, ShënDrro LoTëT Në LumTuRi, DoT GjeSh FaT e...
>>

MeSoHu Te PuTheSh

05/03/2010 20:17
  7 teknika për t’u bërë një puthës profesionist ...
>>

New event

03/01/2010 17:41
This is a sample event description. You can edit this description as you wish or remove the entire event.
>>

Items: 1 - 4 of 4

Search site

WwW.ToPoJaN1.WeBnoDe.CoM Me Ne NuK JeNi VeTeM.. PuNuaR nGa BLeRo.!

Bookmark and Share

| ToPoJaNi | Blero | KuKeSi | Dashuria! | Poezi Per Gurbetin! | PoeZi Te Ndryshme! | Poezi Per Vitet Shkollore! | Xhelozia | PoeZi Per Qytetet e Shqiperis | Alfabeti i Dashuris | Akrepat e Ores | C'far Duan Femrat? | Thenie Dashurie | Poezi Kushtuar 1 Tradhtares! | Poezi Per Nenen | Muzik | Poezi per Greket | Poezi Per Deputetet | Poezi Me T'futme | Havzi Nela